Bileta Aeroplani

Ne ju ofrojmë bileta aeroplani në destinacione të ndryshme botërore dhe me çmime të arsyeshme.

Me ne mund të rezervoni bileta të ndryshme aeroplani dhe klasa të ndryshme biletash duke filluar nga ato Ekonomike deri te ato të klasit të lartë të biznesit. Për ti shikuar çmimet ju lutem klikoni në buttonin më poshtë që ti shikoni destinacionet

Shiko Destinacionet

Bileta Trageti

Të interesuar për të lundruar në detë dhe për ta ndier freskinë e oqeanit dhe aromën shëruese të kripës?.

Atëherë rezervoni biletë trageti me të cilën mund të udhëtoni në shtete të ndryshme përmes lundrimit. Për rezervime klikoni më poshtë.

Rezervo Biletë

Bileta Autobusi

Zekaj Tours ofron edhe Bileta Autobusui në linja të rregullta dhe destinacione të  ndryshme.

Ne ju ofrojmë linja të rregullta turistike dhe afariste në vende të rajonit duke filluar nga: Tirana, Durrësi, Shëngjini, Saranda, Ulqini etj.

Rezervo Biletë

Rezervime për Pushime

Ne ju ofrojmë aranzhmane për pushime në destinacione të njohura botërore.

Si ndërmjetësues ne ju ofrojmë çmime të arsyeshme të gjithë juve që dëshironi ti kaloni pushimet tuaja verore dhe dimërore në destinacione të mirënjohura botërore duke filluar nga: Shqipëria, Turqia, Spanja, Bullgaria, Egjipti, Dubai e shumë e shumë të tjera.

Kërko Rezervim

Eskursione

Eskursione të ndryshme me kolegët tuaj të punës, shoqërinë, nxënësit, studentët etj.

Së bashku me ne mund të kaloni eskursione të shkëlqyera brenda dhe jashtë vendit. Ne ju propozojmë destinacione historike, kulturore, atraktive dhe rekreacionale. Së bashku mund të hartojmë planin e shetitjes dhe vizitave tuaja dhe ju mund të shoqëroheni nga staf profesionist dhe të ndjeheni rehat gjatë udhëtimit

Kërko Rezervim

Agjentët e Shitjes

Kushtrim Rexhaj

Në gatishmëri dhe në shërbim tuajin, me mua mund të kontaktoni për çdo gjë duke filluar nga përkrahja teknike deri tek shitja.

Kontakto Kushtrimin


Faik Zekaj

Si ofertuesi kryesor i kompanisë time mund të më kontaktoni në lidhje me ofertat, kërkesat për organizime, shetitjet dhe eskrusionet etj.

Kontakto Faikun

Pse të na zgjedhni neve?

Kemi çmime të arsyeshme
Ne ju ofrojmë çmimet më të lira në tregun e avio biletave prandaj kjo na bënë të parët në treg
Ju ofrojmë përkahje teknike
Në rast se keni humbur fluturumin apo fluturimi i juaj është anuluar ne ju japim përkrahje rreth fluturimit tuaj dhe gatishmëri 24 orë në ditë.
Shërbime të shpejta
Ne ju ofrojmë shërbime të shpejta të cilat do të ju lehtësojnë punën tuaj të fluturimit, në disa raste ju ofrojmë edhe bileta në qastet e fundit para fluturimit.
Përgjegjësi dhe korrektësi
Ne kemi përgjegjësi të madhe në atë çfarë ju premtojmë, ky princip i punës na lejoj që të ju shërbejmë përplot 20 vite.
Planifikim i udhëtimit
Dëshironi të shkoni në pushime por nuk keni vendosur ende se ku? Ne do të ju propozojmë vendet më të vizituara dhe atraksionet e fundit.
Komoditet gjatë udhëtimit
Me mjete transportuese të mirënjohura botërore ne ju ofrojmë komoditet gjatë udhëtimit tuaj, dhe nuk do të ndjeni lodhjen apo tronditjen si në udhëtimet e zakonta.
Eskursionet dhe Shetitjet
Shetitjet tuaja janë pjesë e rëndësishme për ne andaj ne ju ofrojmë siguri në udhëtimet tuaja shoqërore, familjare si dhe kolegiale. Gjithmonë duke ju ofruar sa më shumë me dëshirat dhe objektivat tuaja.

Bashkëpuntorët